Mug cake à la ricotta et aux myrtilles

Mug cake à la ricotta et aux myrtilles

2.8 9 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 tasses

Suroviny

  • le zeste d'½ citron jaune non traité sans la partie blanche
  • 80 g de sucre en poudre
  • 150 g de farine de blé
  • 2 œufs
  • 100 g de ricotta fraîche sans le petit lait
  • 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
  • 80 g de myrtilles fraîches
  • sucre glace maison (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 tasse

Protein 10.3 g
Kalorie 1201 kJ / 287 kcal
Tuk 5.6 g
Vláknina 1.6 g
Sacharidy 52.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...