
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- le zeste d'½ citron jaune non traité sans la partie blanche
- 80 g de sucre en poudre
- 150 g de farine de blé
- 2 œufs
- 100 g de ricotta fraîche sans le petit lait
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 80 g de myrtilles fraîches
- sucre glace maison (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 tasse
- Kalorie
- 287 kcal / 1201 kJ
- Protein
- 10.3 g
- Tuk
- 5.6 g
- Sacharidy
- 52.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brownie aux fraises
55min
Petits flans à la ricotta et aux fruits rouges
45min
Gratin fraise-rhubarbe
25min
Flan aux fruits rouges
1hod.
Fromage blanc gourmand, pomme et miel
10min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35min
Mug cake au citron et aux amandes
20min
Muffins pomme-citron à la vapeur
1hod.
Tarte à la fleur d'oranger
2hod.
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2hod. 15min
Crumble pommes-groseilles aux flocons d'avoine
40min
Gâteau léger au fromage blanc
4hod.