Kompatibilní verze
Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 30 g d'huile d'olive
La garniture
- 2 oignons doux, coupés en quartiers (400 g env.)
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour la finition
- 300 g de blettes (feuilles et un peu de côtes), hachées grossièrement
- 150 g de chorizo, coupé en tranches
- 120 g de lard, détaillée en dés (1-2 cm)
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1043 kJ / 250 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 19.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30 min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30 min
Tourte sucrée aux blettes
1h 30 min
Kaalikääryleet (Choux farcis finlandais)
2u.
Tourte aux blettes
13 Std.
Empañadas
2h 15min
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1u. 20min
Tarte betterave-chèvre frais
1h 15min
Focaccia aux fanes de navet
3h 15min
Cannelloni aux blettes
1 Std. 5 Min
Mini-calzones végétariennes
2u.
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min