Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à tarte
- 230 g de farine de blé
- 30 g d'huile d'olive
- 120 g d'eau
- ½ c. à café de sel
L'huile de citron et garniture
- 40 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de mélisse officinale fraîche, et un peu pour la finition
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 1 c. à café de zeste de citron râpé
- 500 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre en poudre
- 500 g d'asperges vertes, épluchées et taillées en lanières
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- ¼ c. à café de poivre noir moulu
- 4 - 8 tranches de jambon cru, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 9172 kJ / 2192 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 194 g
- Tuk
- 130 g
- Vláknina
- 16.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blinis de champignons, sauce citron-ciboulette
1h 15min
Pizza au saumon
1h 15min
Pizza romaine
1 Std. 40 Min
Pizza capricciosa
1 Std. 40 Min
Ravioli asperge-roquette
2 Std.
Quiche saumon épinards façon Saint-Honoré
2h 10min
Pizza blanche à la roquette
1 Std. 35 Min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1h 15min
Pizza tomate et roquette
1h
Pizza basilic, courgette et chèvre
2 Std.
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1 Std. 10 Min
Pizza épinard-feta
1 Std. 10 Min