Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cous cous
- 250 g di cous cous
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
Calamari
- 300 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di calamari interi piccoli, puliti
- 70 g di vino Porto
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1591 kJ / 381 kcal
- Protein
- 29.14 g
- Sacharidy
- 34.86 g
- Tuk
- 13.84 g
- Vláknina
- 2.98 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gamberi in salsa cocktail
10min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1h 5min
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1h
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1h
Riso rosso, asparagi bianchi e salmone
45 Min
Riso basmati integrale con carciofi e mazzancolle
55 Min
Risotto gamberi e carciofi
30min
Muffin di sfoglia con salmone e avocado
35min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Risotto al nero di calamari
40min
Risotto al nero di seppia
35min
Bulgur ai gamberetti
45 Min