Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cous cous
- 250 g di cous cous
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
Calamari
- 300 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di calamari interi piccoli, puliti
- 70 g di vino Porto
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1591 kJ / 381 kcal
- Protein
- 29.14 g
- Sacharidy
- 34.86 g
- Tuk
- 13.84 g
- Vláknina
- 2.98 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2h 30min
Antipasto di funghi e capesante
35min
Seppie in zimino
40 min
Penne al sugo di calamari
40 min
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45 min
Cous cous di pesce alla trapanese
3h 30min
Triglie in salsa piccante
30 min
Tagliolini al nero di seppia con sugo ai gamberi
1h 10min
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1h
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30 min
Linguine al nero di seppia
45 min
Calamaretti ai pistacchi
30 min