Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cous cous
- 250 g di cous cous
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
Calamari
- 300 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di calamari interi piccoli, puliti
- 70 g di vino Porto
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1591 kJ / 381 kcal
- Protein
- 29.14 g
- Sacharidy
- 34.86 g
- Tuk
- 13.84 g
- Vláknina
- 2.98 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Involtini di tonno con insalata di patate
55min
Pizza Gourmet al nero di seppia moscardini e seppioline
3h 20 min
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
1h
Cous cous di pesce alla trapanese
3j 30 menit
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1h
Cocktail Pisco sour
10 min
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1h
Zuppa del pescatore
50min
Insalata di mare con orzo perlato
1h 35 min
Seppie in zimino
40min
Risotto al nero di seppia
35min