Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 foglie di lattuga tipo lollo, lavate e a pezzi
- 4 foglie di indivia belga, lavate e a pezzi
- 4 pomodorini ciliegia a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di gherigli di noci
- 20 g di pinoli sgusciati
- 200 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di pesto alla genovese
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 782 kJ / 187 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 17.6 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto di prezzemolo
10min
Pesto di rucola
10min
Pesto alle erbe aromatiche
10min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 min
Pesto alla siciliana
15min
Crema di melanzane e peperoncini
35 min
Pesto di nocciole
10min
Pesto di ricotta e noci
10min
Pesto rosso
15min
Pesto di mandorle
10min
Pesto di pomodori secchi
10min