Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 foglie di indivia belga, lavate e a pezzi
- 4 foglie di lattuga tipo lollo, lavate e a pezzi
- 4 pomodorini ciliegia a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di pinoli sgusciati
- 1 cucchiaio di gherigli di noci
- 200 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di pesto alla genovese
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 782 kJ / 187 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 17.6 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confettura di frutta mista al vino rosso
1h 10min
Tortine al caffè e noci pecan
55 Min
Pesto alle erbe aromatiche
10 Min
Mousse al mango
20min
Granita di caffè e spezie
20min
Composta di melanzane e peperoni
1h 45min
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15 Min
Salsa di verdure miste agrodolci
744h 45min
Cheesecake cotta ricotta e fichi caramellati
4h 25min
Tapenade
10 Min
Sugo all'ortolana
1 Std. 5 Min
Pesto di ricotta e noci
10 Min