Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Wasser
- 2 ¼ TL Salz
- 1000 g Kartoffeln, festkochend, mit Schale
- 300 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
- 3 EL Sesam
- 2 EL Schwarzkümmel-Samen
- 60 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 1 Prise Zitronenschale, gerieben
- 300 g Joghurt, 3,5% Fett
- 20 g Olivenöl
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 3 Frühlingszwiebeln, in Ringen
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 Avocado, groß, reif, in Stücken (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2716 kJ / 648 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 9.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feta-Oliven-Lachs mit Tomatenreis
35min
Couscous-Lachs-Bowl
50 min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50 min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35min
Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten
40min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45min
Salat mit Steak-Streifen
35min
Chicorée-Thunfisch-Wraps
20min
Thunfisch-Nudel-Salat mit geröstetem Kürbis
45min
Grapefruit-Avocado-Salat
25min
Nudelsalat mit Feigen und Ziegenfrischkäse
45min
Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi
15min