Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 1 blanc de poireau, coupé en tronçons
- 1 c. à café de baies roses
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
-
600
g de cèpes frais
nebo 600 g de cèpes surgelés - 100 g de châtaignes cuites et pelées
- le jus d'1/2 citron jaune
-
150
g de crème liquide 30-40% m.g.
nebo 150 g de crème de soja - ½ c. à café de noix de muscade en poudre
- 1 c. à soupe de gros sel
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 887 kJ / 212.8 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Velouté glacé aux petits pois
40 min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 min
Velouté de moules au safran
40 min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35 min
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1h 30min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 min
Velouté de potiron aux saint-jacques
40 min
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50 min
Velouté de topinambour
45 min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55 min