Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes, coupée en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile d'olive
- 25 g de chorizo, coupé en morceaux
- 200 g de petits pois frais éboutés (avec les cosse)
- 500 g de bouillon de volaille
- 50 g de mascarpone
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de piment d'Espelette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 980.5 kJ / 236 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 Min
Crème de lentilles au lard
3h 10 min
Velouté de petits pois et feta
35min
Soupe de petits pois à la menthe
25 min
Velouté de potiron à la cannelle
45 min
Crème de petits pois
40 Min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 min
Velouté de petits pois à la menthe
35min
Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
25 min
Velouté de carottes à la coriandre
35min
Velouté de potiron aux saint-jacques
40 Min
Velouté de cèpe et châtaigne
35min