Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Shortcrust Pastry
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 225 g plain flour, plus extra for dusting
- 120 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp water
Filling
- 30 g milk
- 1 pinch saffron threads
- 150 g double cream
- 1 medium egg
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g fresh crab meat, mix of white and brown
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1988 kJ / 478 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Sodík
- 413 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Crab Tart
2h 30 min
Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
3h 45min
Shallot Tarte Tatin
2h
Onion Ricotta Cakes with Sage
1h
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2h
Fresh Pasta Dough
1h
Profiteroles
2j 15 menit
Sabayon (Zabaglione)
15min
Quiche Lorraine
45 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min