
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Basil Pasta Dough
- 30 g fresh basil leaves
- 3 large eggs
- 330 g 00 flour
- 1 Tbsp olive oil
- 1 tsp fine sea salt
Ravioli Filling
- 60 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 15 g bread
- 25 g unsalted butter diced
- 120 g onions quartered
- 100 g asparagus woody ends discarded
- 30 g large raw prawns, peeled deveined
- 1 egg yolk
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 00 flour for dusting
Cooking
- water for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 554.6 kcal / 2320.4 kJ
- Protein
- 23.4 g
- Tuk
- 19.4 g
- Sacharidy
- 70.1 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Sodík
- 1280.4 mg
Alternativní recepty
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Salmon Soufflé
1hod.
Fresh Pasta Dough
1hod.
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Beetroot Gravadlax
48hod. 20min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1hod. 5min
Spinach and Ricotta Ravioli
1hod. 30min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1hod. 15min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Fougasse
2hod.
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1hod. 40min