Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Basil Pasta Dough
- 30 g fresh basil leaves
- 3 large eggs
- 330 g 00 flour
- 1 Tbsp olive oil
- 1 tsp fine sea salt
Ravioli Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g bread
- 25 g unsalted butter, diced
- 120 g onions, quartered
- 100 g asparagus, woody ends discarded
- 30 g large raw prawns, peeled, deveined
- 1 egg yolk
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 00 flour, for dusting
Cooking
- water, for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2320.4 kJ / 554.6 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Sacharidy
- 70.1 g
- Tuk
- 19.4 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 1280.4 mg
Alternativní recepty
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Spinach and Ricotta Ravioli
1h 30 min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8 Std. 30 Min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1hod. 25min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Chocolate Soufflé with Orange
45min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Sicilian Rice Balls (Arancini)
3 Std. 5 Min
Roasted Tomato Tart
2h
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2h