Zařízení & příslušenství
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
Příprava 1hod.
Celkový 2hod. 30min.
4 portions
Suroviny
Basil Pasta Dough
-
fresh basil leaves30 g
-
large eggs3
-
00 flour330 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Ravioli Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
bread15 g
-
unsalted butter diced25 g
-
onions quartered120 g
-
asparagus woody ends discarded100 g
-
large raw prawns, peeled deveined30 g
-
egg yolk1
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
00 flour for dusting
Cooking
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1280.4 mg
Protein
23.4 g
Kalorie
2320.4 kJ /
554.6 kcal
Tuk
19.4 g
Vláknina
3.6 g
Nasycený tuk
8.3 g
Sacharidy
70.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Spinach and Ricotta Ravioli
1h 30min
Sesame salmon and pea soup
1h
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1h 25min
Fresh Pasta Dough
1h
Limoncello Tarts
3h 15min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Bloody Mary Soup
25min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Crab Tart
2h 30min
Crab & Prawn Linguine
25min