Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Basil Pasta Dough
- 30 g fresh basil leaves
- 3 large eggs
- 330 g 00 flour
- 1 Tbsp olive oil
- 1 tsp fine sea salt
Ravioli Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g bread
- 25 g unsalted butter, diced
- 120 g onions, quartered
- 100 g asparagus, woody ends discarded
- 30 g large raw prawns, peeled, deveined
- 1 egg yolk
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 00 flour, for dusting
Cooking
- water, for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2320.4 kJ / 554.6 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Sacharidy
- 70.1 g
- Tuk
- 19.4 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 1280.4 mg
Alternativní recepty
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25p
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Arbroath Smokie Soup
40 Min
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Shallot Tarte Tatin
2h
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Salmon and Fennel Risotto
25p
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2h
Seafood Risotto
40 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 godz. 30 min