Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Basil Pasta Dough
- 30 g fresh basil leaves
- 3 large eggs
- 330 g 00 flour
- 1 Tbsp olive oil
- 1 tsp fine sea salt
Ravioli Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g bread
- 25 g unsalted butter, diced
- 120 g onions, quartered
- 100 g asparagus, woody ends discarded
- 30 g large raw prawns, peeled, deveined
- 1 egg yolk
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 00 flour, for dusting
Cooking
- water, for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2320.4 kJ / 554.6 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Sacharidy
- 70.1 g
- Tuk
- 19.4 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 1280.4 mg
Alternativní recepty
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Duck and Pork Terrine
52h
Crab Cakes
1h 35min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 Std. 40 Min
Thai Prawn Patties
1h 20min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Fresh Pasta Dough
1h
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1h 15min
Pizza Capricciosa
1h 35min
Fish Stew
45min