Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Schnitzel
- 50 g queijo parmesão
- 80 g sobras de pão
- 500 g água
- ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 700 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 500 g bolbo de aipo cortado em fatias (1,5 cm aprox.)
- 1 pitada de pimenta
- 2 ovos batidos
- Manteiga ghee q.b. p/ fritar
Molho de iogurte
- 10 g mistura de ervas aromáticas frescas (salsa, cebolinho, aneto, etc.)
- 300 g iogurte natural (10% gordura)
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- ¼ c. chá de caril
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2135 kJ / 211 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Batata-doce recheada com legumes e ovos escalfados
1 Std. 45 Min
Noodles com pesto de rúcula, requeijão e presunto
40 Min
Ninhos crocantes de Páscoa com salada de ovo
1 Std.
Molho holandês
10 Min
Molho béarnaise
15 min
One pot de quinoa
40 Min
Crepes de alho-francês, cogumelos e bacon
1 Std. 45 Min
Massa com pesto de espargos
35 Min
Piza de cebola, brie e gorgonzola
1 Std.
Salada de burrito
1 godz. 5 min
Taças mexicanas
20min
Pataniscas de feijão-frade com puré de nabo e batata-doce
1 Std.