Kompatibilní verze
Hambúrgueres de batata recheados com queijo e fiambre
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g sobras de pão
- 15 g manjericão
- 150 g fiambre cortado em pedaços
- 150 g alho-francês cortado em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de sal
- 30 g azeite
- 600 g água
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 200 g brócolos, só os floretes
- 100 g requeijão
- 100 g queijo feta
- 10 g cebolinho picado
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 408 kJ / 98 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte de espinafres e arroz
35 Min
Penne com atum e feijão-verde no forno
50 min
Sopa de legumes à italiana (Ditalini) - TM5
Žádné hodnocení
Legumes no forno com bacon e croutons
1 godz. 5 min
Açorda de tomatada com ovos escalfados
1 Std. 10 Min
Piza de morango, mozarela e manjericão
2 godz. 25 min
Pataniscas de grão-de-bico
15 min
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50 min
Massa integral com presunto e feta
30 min
Almôndegas de grão com molho de tomate picante
45min
Tarte fresca de limão
2 godz.
Lasanha de espinafres, requeijão e pesto
55 min