Zařízení & příslušenství
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
milk200 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing15 g
-
plain flour15 g
-
large eggs separated3
-
smoked mackerel boneless, skinned, flaked200 g
-
crème fraîche2 Tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh tarragon leaves roughly chopped2 Tbsp
-
water hot, for steaming
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
470 mg
Protein
19 g
Kalorie
1505 kJ /
363 kcal
Tuk
29 g
Nasycený tuk
12 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Smoked Mackerel Pâté
55min.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2hod. 10min.
Prawn And Chicken Laksa
40min.
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min.
Turkish Spiced Lamb Bites
1hod. 30min.
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1hod. 10min.
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1hod. 15min.
Kedgeree
45min.
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2hod.
Cullen Skink
45min.
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1hod. 50min.
Mushroom Risotto
30min.