Zařízení & příslušenství
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
milk200 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing15 g
-
plain flour15 g
-
large eggs separated3
-
smoked mackerel boneless, skinned, flaked200 g
-
crème fraîche2 Tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh tarragon leaves roughly chopped2 Tbsp
-
water hot, for steaming
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
470 mg
Protein
19 g
Kalorie
1505 kJ /
363 kcal
Tuk
29 g
Nasycený tuk
12 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1hod. 10min.
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9hod.
Celeriac Remoulade (TM5)
10min.
Kedgeree
45min.
Asparagus Risotto
45min.
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1hod. 30min.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1hod. 30min.
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1hod. 40min.
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1hod. 15min.
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min.
Haddock, Leek and Stilton Pies
1hod. 30min.
Smoked Mackerel Pâté
55min.