Zařízení & příslušenství
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
Příprava 20min.
Celkový 35min.
8 portions
Suroviny
Olive Tapenade
-
pitted black olives50 g
-
green olives, pitted50 g
-
sun-dried tomatoes drained2
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
fresh basil leaves5
-
smoked paprika2 pinches
-
balsamic vinegar1 tsp
Tortilla
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
-
red onion quartered80 g
-
olive oil plus extra for greasing1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
water500 g
-
new potatoes peeled, cut in halves lengthways and cut in slices (0.5 cm)200 g
-
fresh mushrooms (volitelně) cleaned and sliced40 - 60 g
-
red pepper deseeded and cut in strips (0.5 cm)80 g
-
paprika½ tsp
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
large eggs6
-
whole milk50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
9.7 g
Kalorie
687 kJ /
164 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
5.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Spanish Tapas
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12hod. 20min.
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1hod.
Houmous
13hod. 30min.
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min.
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1hod. 30min.
Butterbean Mash with Paprika
20min.
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min.
Chickpea Pancakes
20min.
Red Pepper Houmous
5min.
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45min.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.