Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
TM6 TM5 TM31

Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade

4.7 (15 hodnocení)

Suroviny

Olive Tapenade

  • 50 g pitted black olives
  • 50 g green olives, pitted
  • 2 sun-dried tomatoes, drained
  • 1 Tbsp pickled capers, drained
  • 5 fresh basil leaves
  • 2 pinches smoked paprika
  • 1 tsp balsamic vinegar

Tortilla

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
  • 80 g red onion, quartered
  • 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
  • 2 garlic cloves
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 500 g water
  • 200 g new potatoes, peeled, cut in halves lengthways and cut in slices (0.5 cm)
  • 40 - 60 g fresh mushrooms, cleaned and sliced (volitelně)
  • 80 g red pepper, deseeded and cut in strips (0.5 cm)
  • ½ tsp paprika
  • ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
  • ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
  • 6 large eggs
  • 50 g whole milk

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
687 kJ / 164 kcal
Protein
9.7 g
Sacharidy
5.6 g
Tuk
11 g
Vláknina
1.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty