Kompatibilní verze
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Olive Tapenade
- 50 g pitted black olives
- 50 g green olives, pitted
- 2 sun-dried tomatoes, drained
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 5 fresh basil leaves
- 2 pinches smoked paprika
- 1 tsp balsamic vinegar
Tortilla
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
- 80 g red onion, quartered
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 200 g new potatoes, peeled, cut in halves lengthways and cut in slices (0.5 cm)
- 40 - 60 g fresh mushrooms, cleaned and sliced (volitelně)
- 80 g red pepper, deseeded and cut in strips (0.5 cm)
- ½ tsp paprika
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 6 large eggs
- 50 g whole milk
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 687 kJ / 164 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Asparagus Risotto
45 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30 min
Tabbouleh
2h 15 min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 min
Patatas Bravas with Chorizo
1h 20 min
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20 min
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40 Min
Salsa Verde
10 min
Houmous
13 godz. 30 min
Tahini and Beetroot Dip
1h 15min