Kompatibilní verze
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Olive Tapenade
- 50 g pitted black olives
- 50 g green olives, pitted
- 2 sun-dried tomatoes, drained
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 5 fresh basil leaves
- 2 pinches smoked paprika
- 1 tsp balsamic vinegar
Tortilla
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
- 80 g red onion, quartered
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 200 g new potatoes, peeled, cut in halves lengthways and cut in slices (0.5 cm)
- 40 - 60 g fresh mushrooms, cleaned and sliced (volitelně)
- 80 g red pepper, deseeded and cut in strips (0.5 cm)
- ½ tsp paprika
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 6 large eggs
- 50 g whole milk
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 687 kJ / 164 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 Min
Red Pepper Houmous
5 Min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 Std.
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 Std. 5 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min