Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g pecan nut halves
- 100 g blanched hazelnuts
- 300 g carrots, diced (1 cm)
- 300 g parsnips, peeled, diced (1 cm)
- 200 g butternut squash, peeled, diced (1 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 30 g and extra for frying
- 180 g cooked, peeled chestnuts
- 80 g bread, torn in pieces
- 100 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 16 fresh sage leaves
- 200 g red onions, quartered
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, retaining tin (1 x 400 g tin, see tip)
- 240 g tinned lentils, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 2 medium eggs
- 1 tsp dried thyme
- 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 120 g dried cranberries
- 3 Tbsp maple syrup
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2159 kJ / 518 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 584 mg
Alternativní recepty
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 Std. 45 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
Veggie Wellington
2 Std.
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 godz. 20 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Apricot and Nut Stuffing
45 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min