Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g pecan nut halves
- 100 g blanched hazelnuts
- 300 g carrots, diced (1 cm)
- 300 g parsnips, peeled, diced (1 cm)
- 200 g butternut squash, peeled, diced (1 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 30 g and extra for frying
- 180 g cooked, peeled chestnuts
- 80 g bread, torn in pieces
- 100 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 16 fresh sage leaves
- 200 g red onions, quartered
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, retaining tin (1 x 400 g tin, see tip)
- 240 g tinned lentils, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 2 medium eggs
- 1 tsp dried thyme
- 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 120 g dried cranberries
- 3 Tbsp maple syrup
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2159 kJ / 518 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 584 mg
Alternativní recepty
Coconut and Spinach Dahl
50min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Vegetarian Chilli
35min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Apricot and Nut Stuffing
45min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min