鹽麴豬肉炊飯
TM5 TM6

鹽麴豬肉炊飯

4.4 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 200 克 梅花肉 ,切丁(約1.5公分)
  • 4 茶匙 鹽麴
  • 15 克 蒜頭
  • 10 克 油
  • 50 克 紅蘿蔔 ,切丁(約1公分)
  • 50 克 四季豆 ,切丁(約1公分)
  • 200 克 高湯
  • 10 克 味醂
  • 200 克 白米 ,洗淨、瀝乾
  • 500 克 水

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
2996.8 kJ / 717 kcal
Protein
28.8 g
Sacharidy
87.6 g
Tuk
26.9 g
Nasycený tuk
61.8 g
Vláknina
2.2 g
Sodík
505.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty