鹽麴豬肉炊飯

鹽麴豬肉炊飯

4.4 5 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
2 人份

Suroviny

  • 梅花肉 切丁(約1.5公分)
    200 克
  • 鹽麴
    4 茶匙
  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 紅蘿蔔 切丁(約1公分)
    50 克
  • 四季豆 切丁(約1公分)
    50 克
  • 高湯
    200 克
  • 味醂
    10 克
  • 短梗米 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 505.3 mg
Protein 28.8 g
Kalorie 2996.8 kJ / 717 kcal
Tuk 26.9 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 61.8 g
Sacharidy 87.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...