Zařízení & příslušenství
鹽麴豬肉炊飯
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
2 人份
Suroviny
-
梅花肉 切丁(約1.5公分)200 克
-
鹽麴4 茶匙
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
紅蘿蔔 切丁(約1公分)50 克
-
四季豆 切丁(約1公分)50 克
-
高湯200 克
-
味醂10 克
-
短梗米 洗淨、瀝乾200 克
-
水500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
505.3 mg
Protein
28.8 g
Kalorie
2996.8 kJ /
717 kcal
Tuk
26.9 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
61.8 g
Sacharidy
87.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美味 • 炊飯
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan