Zařízení & příslušenství
銀魚莧菜羹
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
高湯 (魚、雞、蔬菜高湯皆可)200 克
-
鹽 依高湯鹹度調整¼ 茶匙
-
莧菜 去粗梗和莖,只取葉、切段220 克
-
太白粉 與20克水調勻2 茶匙
-
魩仔魚50 克
-
魚露¼ 茶匙
-
香油少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7.1 g
Kalorie
496 kJ /
118 kcal
Tuk
4.9 g
Vláknina
2.4 g
Sacharidy
12.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan