銀魚莧菜羹

銀魚莧菜羹

3.4 5 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份

Suroviny

  • 高湯 (魚、雞、蔬菜高湯皆可)
    200 克
  • 依高湯鹹度調整
    ¼ 茶匙
  • 莧菜 去粗梗和莖,只取葉、切段
    220 克
  • 太白粉 與20克水調勻
    2 茶匙
  • 魩仔魚
    50 克
  • 魚露
    ¼ 茶匙
  • 香油
    少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 7.1 g
Kalorie 496 kJ / 118 kcal
Tuk 4.9 g
Vláknina 2.4 g
Sacharidy 12.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...