Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 克 高湯 (魚、雞、蔬菜高湯皆可)
- ¼ 茶匙 鹽, 依高湯鹹度調整
- 220 克 白莧菜, 去粗梗和莖,只取葉、切段
- 2 茶匙 太白粉, 與20克水調勻
- 50 克 魩仔魚
- ¼ 茶匙 魚露
- 少許 香油
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 496 kJ / 118 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 2.4 g