金桔漬甜菜根

金桔漬甜菜根

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 24hod. 20min.
1 完整食譜

Suroviny

  • 甜菜根 去皮,切條(約1×1×4公分)
    200 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切條(約1×1×4公分)
    200 克
  • ¼ 茶匙
  • 60 克
  • 80 克
  • 蘋果醋
    20 克
  • 金桔 只取汁
    120 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 完整食譜

Protein 5.9 g
Kalorie 1658.3 kJ / 396.7 kcal
Tuk 0.5 g
Vláknina 11.5 g
Sacharidy 103 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...