Zařízení & příslušenství
金桔漬甜菜根
Příprava 10min.
Celkový 24hod. 20min.
1 完整食譜
Suroviny
-
甜菜根 去皮,切條(約1×1×4公分)200 克
-
紅蘿蔔 去皮,切條(約1×1×4公分)200 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖60 克
-
水80 克
-
蘋果醋20 克
-
金桔 只取汁120 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
5.9 g
Kalorie
1658.3 kJ /
396.7 kcal
Tuk
0.5 g
Vláknina
11.5 g
Sacharidy
103 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
這樣吃最美
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan