Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di latte intero
- 6 tuorli
- 200 g di zucchero
-
40
g di amido di mais (maizena)
nebo 60 g di farina tipo 00 - 3 pezzetti di scorza di limone (senza la parte bianca)
- zucchero di canna
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1001 kJ / 239 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 Min
Paté di fegatini
30 Min
Crème brûlée
1 Std. 10 Min
Crema catalana
40 Min
Crema inglese
15 Min
Fiordilatte bolognese
9 Std. 30 Min
Panforte
1 Std.
Zuppa inglese
6h
Crème caramel al Varoma
3 Std.
Crème caramel (TM6)
4 Std.
Zuppa inglese in verrina
2h 25min
Crostini con fegatini di pollo
40 Min