Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 - 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 guance di maiale (80-100 g ciascuna)
- 1 cucchiaio di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1751 kJ / 418 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 133 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1sa 10 dk
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8h 30min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Costine di maiale con contorno di peperoni sottovuoto
9h
Spalla di maiale sottovuoto
12 Std. 25 Min
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8h 45min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 Std. 45 Min