Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 - 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 guance di maiale (80-100 g ciascuna)
- 1 cucchiaio di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1751 kJ / 418 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 133 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5h
Spalla di maiale sottovuoto
12 Std. 25 Min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1 Std.
Brasato di cervo al vino rosso e cioccolato di Antonia Klugmann
4h 30min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1 Std.
Polenta in fiur
1 Std.
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3 Std. 45 Min
Spezzatino di tacchino al curry a Cottura Lenta
2 Std. 50 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8 Std. 45 Min
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9h
Brasato ai funghi
6h