Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Emmental cheese, cut in pieces (2 cm)
- ½ bunch fresh parsley (approx. 10 g), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
- 2 garlic cloves
- 70 g red pepper, cut in pieces
- 120 g onions, quartered
-
20
g clarified butter
nebo unsalted butter, diced - 1 Tbsp tomato purée
- 1 ½ Tbsp sweet paprika
- ¼ - ½ tsp hot paprika, to taste
- 600 g veal meat, sinew free, boneless, diced (3 cm)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 piece lemon peel (approx. 2-3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste
- 250 g water
- 150 g long grain rice
- 2 Tbsp sour cream, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2204 kJ / 527 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Beef Stroganoff
1 Std.
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Chicken Étouffée
45min
Lamb Stew
50min
Wild Rice Pork Pilaf
1 Std. 10 Min
Pork Pilaf
45min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40min
Cereal Fruit Pulp
20 Min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Sweet Rice
1 Std.
Mini Laxpuddings
1 Std. 10 Min
Garlic Turkey Stew
45min