Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Emmental cheese, cut in pieces (2 cm)
- ½ bunch fresh parsley (approx. 10 g), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
- 2 garlic cloves
- 70 g red pepper, cut in pieces
- 120 g onions, quartered
-
20
g clarified butter
nebo unsalted butter, diced - 1 Tbsp tomato purée
- 1 ½ Tbsp sweet paprika
- ¼ - ½ tsp hot paprika, to taste
- 600 g veal meat, sinew free, boneless, diced (3 cm)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 piece lemon peel (approx. 2-3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste
- 250 g water
- 150 g long grain rice
- 2 Tbsp sour cream, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2204 kJ / 527 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min
Meat and Cheese Stuffed Cassava (Carimañolas de carne y de queso)
2 Std.
Saffron Chicken Penne
30 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Creamed Cod
45 min
Steak au Poivre
20min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min