Zařízení & příslušenství
Veal Pilaf
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
4 portions
Suroviny
-
Emmental cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
fresh parsley (approx. 10 g), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing½ bunch
-
garlic cloves2
-
red pepper cut in pieces70 g
-
onions quartered120 g
-
unsalted butter, dicedclarified butter20 g
-
tomato purée1 Tbsp
-
sweet paprika1 ½ Tbsp
-
hot paprika to taste¼ - ½ tsp
-
veal meat sinew free, boneless, diced (3 cm)600 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
lemon peel (approx. 2-3 cm)1 piece
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
-
water250 g
-
long grain rice150 g
-
sour cream for serving2 Tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
41 g
Kalorie
2204 kJ /
527 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
54 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
tap.cook.eat
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Ukrainian chebureks
1 h 35 min
Beef Stroganoff
1 h
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 h 30 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 h 30 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 h 15 min
Beef Stroganoff
45 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Beef with Mushrooms
30 min
Greek Style Pork Stew
50 min
Meatballs - Keftedes
2 h 30 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 h 20 min
Beef Goulash Soup
1 h 15 min