Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 38 oz water, divided
- 1 ½ oz olive oil, divided
- 2 tsp salt, divided
- 11 oz basmati rice
- 7 oz yellow onions, cut into halves
- 7 ½ oz carrots, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
-
14
oz pork loin, boneless, cut into pieces (1 in.)
nebo 14 oz pork neck, boneless, boneless, cut into pieces (1 in.) - 1 tbsp sweet paprika
- ½ tsp ground cumin
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 chicken stock cube, crumbled
- 1 oz tomato paste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2637.4 kJ / 630.4 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Sacharidy
- 74.7 g
- Tuk
- 24.1 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1286.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35min
Shredded Beef in Brown Ale
10h 20min
Greek Style Pork Stew
1 godz.
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Teriyaki Chicken and Rice
40min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Sweet and Sour Pork
35min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Chunky Beef Stew
2 Std. 10 Min