Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 38 oz water, divided
- 1 ½ oz olive oil, divided
- 2 tsp salt, divided
- 11 oz basmati rice
- 7 oz yellow onions, cut into halves
- 7 ½ oz carrots, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
-
14
oz pork loin, boneless, cut into pieces (1 in.)
nebo 14 oz pork neck, boneless, boneless, cut into pieces (1 in.) - 1 tbsp sweet paprika
- ½ tsp ground cumin
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 chicken stock cube, crumbled
- 1 oz tomato paste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2637.4 kJ / 630.4 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Sacharidy
- 74.7 g
- Tuk
- 24.1 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1286.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Chicken Stroganoff Soup
55 min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3 godz. 50 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Greek Style Pork Stew
1h
Roasted Pork Loin (Betty)
1sa 35 dk
Meat and Rice Casserole
1h 15 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1h
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min