
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 1000 g pork shoulder, boneless cut in pieces (5 cm)
- 150 g onions sliced
- 300 g dry red wine full-bodied
- 2 bay leaves
- 4 sprigs fresh thyme
- 3 sprigs fresh rosemary
- 1 celery stalk sliced (2 cm)
- 8 cloves
- 6 garlic cloves lightly crushed
- 12 black peppercorns
- 1 Tbsp juniper berries lightly crushed
Stew
- 5 Tbsp olive oil
- 200 g chorizo sliced (5 mm)
- 1 Tbsp tomato purée
- 2 tsp plain flour
- 20 g dried porcini mushrooms
- 100 g red vermouth
- 350 g water boiling
-
1
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
nebo 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt plus 1 pinch
- ½ tsp ground black pepper plus 1 pinch
- 70 g cooked, peeled chestnuts halved
- 1 Tbsp unsalted butter
- 200 g chestnut mushrooms thinly sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 391 kcal / 1633 kJ
- Protein
- 33.9 g
- Tuk
- 23.1 g
- Sacharidy
- 9.9 g
Alternativní recepty
Rice with Duck
1h 5min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Basque Chicken
1h 10min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Greek Style Pork Stew
30min
Sautéed Pork with Cider
55min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Beef in Stout
1h 40min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Smoky Pork and Beans
3h