Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 1000 g pork shoulder, boneless, cut in pieces (5 cm)
- 150 g onions, sliced
- 300 g dry red wine, full-bodied
- 2 bay leaves
- 4 sprigs fresh thyme
- 3 sprigs fresh rosemary
- 1 celery stalk, sliced (2 cm)
- 8 cloves
- 6 garlic cloves, lightly crushed
- 12 black peppercorns
- 1 Tbsp juniper berries, lightly crushed
Stew
- 5 Tbsp olive oil
- 200 g chorizo, sliced (5 mm)
- 1 Tbsp tomato purée
- 2 tsp plain flour
- 20 g dried porcini mushrooms
- 100 g red vermouth
- 350 g water, boiling
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- ½ tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 70 g cooked, peeled chestnuts, halved
- 1 Tbsp unsalted butter
- 200 g chestnut mushrooms, thinly sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1633 kJ / 391 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Tuk
- 23.1 g
Alternativní recepty
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Sautéed Pork with Cider
55min
Smoky Pork and Beans
3sa
Chinese Pork with Vegetables
1sa 20 dk
Beef Stroganoff
1h
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Chicken Étouffée
45 min
Beef in Stout
1hod. 40min
Beef Bourguignon
1sa 30 dk