Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 1000 g pork shoulder, boneless, cut in pieces (5 cm)
- 150 g onions, sliced
- 300 g dry red wine, full-bodied
- 2 bay leaves
- 4 sprigs fresh thyme
- 3 sprigs fresh rosemary
- 1 celery stalk, sliced (2 cm)
- 8 cloves
- 6 garlic cloves, lightly crushed
- 12 black peppercorns
- 1 Tbsp juniper berries, lightly crushed
Stew
- 5 Tbsp olive oil
- 200 g chorizo, sliced (5 mm)
- 1 Tbsp tomato purée
- 2 tsp plain flour
- 20 g dried porcini mushrooms
- 100 g red vermouth
- 350 g water, boiling
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- ½ tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 70 g cooked, peeled chestnuts, halved
- 1 Tbsp unsalted butter
- 200 g chestnut mushrooms, thinly sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1633 kJ / 391 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Tuk
- 23.1 g
Alternativní recepty
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 Std.
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2h
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3h
Lamb Spezzatino
1h 45 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25 min
Chicken Étouffée
45 Min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 Min
Smoky Pork and Beans
3h
Beef in Stout
1h 40 min
Beef Goulash Soup
1h 15min