Vacherin à la pêche et au clou de girofle

Vacherin à la pêche et au clou de girofle

4.4 7 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 5hod. 30min.
10 parts

Suroviny

La meringue (la veille)
  • 120 g de blancs d'œufs (environ 4 blancs d'œufs)
  • 120 g de sucre en poudre
  • 120 g de sucre glace maison
Le sorbet à la pêche (le jour même)
  • 70 g de sucre en poudre
  • 700 g de pêches préalablement mondées, coupées en morceaux et congelées à plat
La crème chantilly au clou de girofle
  • 60 g de sucre en poudre
  • 6 clous de girofle
  • 250 de crème liquide 30-40% m.g.
  • 250 de mascarpone

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 3.5 g
Kalorie 1502.3 kJ / 357.9 kcal
Tuk 18.8 g
Vláknina 1.5 g
Sacharidy 42.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...