Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La meringue (la veille)
- 120 g de blancs d'œufs (environ 4 blancs d'œufs)
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace maison
Le sorbet à la pêche (le jour même)
- 70 g de sucre en poudre
- 700 g de pêches, préalablement mondées, coupées en morceaux et congelées à plat
La crème chantilly au clou de girofle
- 60 g de sucre en poudre
- 6 clous de girofle
- 250 de crème liquide 30-40% m.g.
- 250 de mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1502.3 kJ / 357.9 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 42.8 g
- Tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bûche meringuée au citron
1h 15min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30min
Tartelette citron vert-gingembre
12h
Tarte fraises et pêches sur biscuit citron
13 Std.
Tartelette à l'avocat
45 min
Petits kouign-amann aux pêches de vigne
3h
Eclairs à l'orange
4h 25min
Opéra de foie gras
24h
Clémentine farcie au crabe
20 min
Framboisier
1h
Vacherin glacé à l'abricot
4h 30min
Vacherin à la mangue et à la vanille
22h