Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La meringue (la veille)
- 120 g de blancs d'œufs (environ 4 blancs d'œufs)
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace maison
Le sorbet à la pêche (le jour même)
- 70 g de sucre en poudre
- 700 g de pêches, préalablement mondées, coupées en morceaux et congelées à plat
La crème chantilly au clou de girofle
- 60 g de sucre en poudre
- 6 clous de girofle
- 250 de crème liquide 30-40% m.g.
- 250 de mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1502.3 kJ / 357.9 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 42.8 g
- Tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saint-honoré citron-framboises
2h 30min
Couronne fruitée
6h
Eclairs à l'orange
4h 25min
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45 min
Le drômois
12h 45min
Mousse surprise
14 godz.
Bavarois Passion-coco
8h 10min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 godz.
Bavarois chocolat, caramel et fruits rouges
15 godz.
Vacherin glacé à l'abricot
4 godz. 30 min
Bûchettes à la crème de citron
3h
Crème diplomate aux fruits
1h