Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La meringue (la veille)
- 120 g de blancs d'œufs (environ 4 blancs d'œufs)
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace maison
Le sorbet à la pêche (le jour même)
- 70 g de sucre en poudre
- 700 g de pêches, préalablement mondées, coupées en morceaux et congelées à plat
La crème chantilly au clou de girofle
- 60 g de sucre en poudre
- 6 clous de girofle
- 250 de crème liquide 30-40% m.g.
- 250 de mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1502.3 kJ / 357.9 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 42.8 g
- Tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13h 15min
Gâteau au café et à la vanille
5h 15 min
Opéra
24h
Croustillant chocolat-framboise
16h
Mille-feuille à l'abricot
45 min
Paris-brest aux fraises
1h 45 min
Bûche mandarine-sarrasin
13h 15min
Menu gourmand - Vacherin poire-chocolat
19u.
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6u.
Mignardises à la mousse de fruit
7 Std. 45 Min
Fraisier à la rhubarbe
24h
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h