Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- 200 g Butter, kalt, in Stücken
- 100 g Dessertwein (Eiswein oder siehe Variation)
- 12 TL Marmelade (siehe Tipp)
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 203 kJ / 48 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marzipanschnitten
3h 10min
Linzerkipferl
1 Std. 50 Min
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2h 45min
Haselnussbusserl
9 godz. 30 min
Somloer Nockerl
9h
Burgenländerkipferl
1h 25min
Spagatkrapfen
11h 50min
Topfenmäuse
1h
Polsterzipfl
2 Std. 10 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Kardinalschnitten
3h
Wiener Rehrücken
3 Std. 40 Min