Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g rote Ribiseln, abgerebelt, etwas mehr zum Dekorieren
- 5 EL Vanillezucker
- 1 EL Zitronensaft
- ½ TL Gelatine, gemahlen, für die Konsistenz (volitelně)
- 250 g dunkle Schokolade, 70% Kakao, in Stücken (siehe Variante)
- 200 g Butter, in Stücken
- 250 g brauner Zucker (siehe Tipp)
- 150 g Weizenmehl, glatt
- ¼ TL Salz
- 6 Eier (Größe M)
-
150
g Walnüsse
nebo 150 g Macadamianüsse
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2057 kJ / 491 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Schokokipferl mit Krokant
1h 40min
Dukatenbuchteln mit Kanarimilch
1h 50 min
Marillen-Himbeer-Zupfkuchen
2 Std. 50 Min
Erdbeer-Tiramisu
3h
Burgenländerkipferl
1h 25min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1h 25min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10min
Eva's Sachertorte
1h 40min
Schokomousse-Biskuitroulade
2h 30 min
Marillenkuchen
1h 30min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 Std. 35 Min