
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Himbeersorbet
- 450 g Himbeeren frisch oder aufgetaut
- 120 g Wasser
- 100 g Zucker
- 35 g Zitronensaft, frisch gepresst
Soufflés
- Butter zum Einfetten
- 40 g Zucker etwas mehr zum Ausstreuen
- 3 Eier (je 53-63 g)
- 1 Vanilleschote
- 1 Prise Salz
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 125 g Sauerrahm
- 20 g Maisstärke
- 2 TL Vanillezucker
- 4 TL Zitronenschale, gerieben
Himbeersabayon und Fertigstellung
- 100 g Weißwein süßlich
- 25 g Zucker
- 1 Ei
- 1 Eidotter
- 1 TL Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 50 g Himbeeren frisch oder aufgetaut
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 341 kcal / 1427 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 42 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Topfenknödel mit Marillenröster
1hod. 20min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1hod. 10min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1hod. 40min
Schokoladetarte | Himbeer | Ginger
6hod. 20min
Panna Cotta
3hod. 40min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4hod. 35min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Maroni-Soufflés
50min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35min
Topfen-Marillen-Strudel
1hod. 30min
Topfencreme mit Beerenspiegel
4hod. 45min