Kompatibilní verze
Topfenknödel mit Marillenröster
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Magertopfen (Flüssigkeit abgießen), zerbröselt
- 130 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Weichweizengrieß Type 480
- 145 g Semmelbrösel
- 30 g Staubzucker, etwas mehr für die Brösel und zum Bestreuen
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht
- 800 g frische Marillen, halbiert und entsteint
- 600 g Wasser
- 1 TL Salz
- 80 - 100 g Gelierzucker 3:1, nach Geschmack
- 1 Zimtstange
- ½ TL Zimt, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3199 kJ / 764 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 94 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 784 mg
Alternativní recepty
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1 Std.
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1 Std. 20 Min
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min
Frittaten
30 Min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 Min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1 Std. 25 Min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 Min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4h 35 min
Buchteln mit Powidl
2h 20min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Wiener Rehrücken
3 Std. 40 Min
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min