Kompatibilní verze
Topfenknödel mit Marillenröster
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Magertopfen (Flüssigkeit abgießen), zerbröselt
- 130 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Weichweizengrieß Type 480
- 145 g Semmelbrösel
- 30 g Staubzucker, etwas mehr für die Brösel und zum Bestreuen
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht
- 800 g frische Marillen, halbiert und entsteint
- 600 g Wasser
- 1 TL Salz
- 80 - 100 g Gelierzucker 3:1, nach Geschmack
- 1 Zimtstange
- ½ TL Zimt, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3199 kJ / 764 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 94 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 784 mg
Alternativní recepty
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1 Std. 25 Min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4u. 35min
Topfenstrudel
2 Std. 10 Min
Germknödel
1 Std.
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1 Std. 20 Min
Zwetschkenröster
1h 30min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10 min
Marillenkuchen
1h 30min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min
Buchteln mit Powidl
2u. 20min
Topfenschmarrn
50 min