
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Germteig
- 250 g Dinkelkörner
- 250 g Weizenmehl, glatt
- 220 g Wasser
- 20 g frische Germ
- 30 g Olivenöl etwas mehr zum Einölen
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Salz
Fülle und Fertigstellung
- 150 g rote Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehe
- 70 g Olivenöl
- 150 g Babyspinat, frisch
- 200 g Paradeiser in Würfeln (1 cm)
- 8 grüne Oliven, entkernt in Scheiben
- 1 TL Salz
- 1 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen
- etwas Weizenmehl, glatt zum Bemehlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 239 kcal / 999 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 31 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Apfelstrudel
1 Std. 20 Min
Osternest aus Germteig
2 Std.
Topfenknödel mit Marillenröster
1 Std. 20 Min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45 Min
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Powidl
8 Std.
Kirschenstrudel
1 Std. 45 Min
Ribiselgelee
55 Min
Schöberl
20 Min
Erdäpfelstrudel mit Kräutermousseline
1 Std. 20 Min
Topfenstrudel
2 Std. 10 Min
Grießnockerl (laktosefrei)
40 Min