Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Germteig
- 250 g Dinkelkörner
- 250 g Weizenmehl, glatt
- 220 g Wasser
- 20 g frische Germ
- 30 g Olivenöl, etwas mehr zum Einölen
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Salz
Fülle und Fertigstellung
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehe
- 70 g Olivenöl
- 150 g Babyspinat, frisch
- 200 g Paradeiser, in Würfeln (1 cm)
- 8 grüne Oliven, entkernt, in Scheiben
- 1 TL Salz
- 1 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen
- etwas Weizenmehl, glatt, zum Bemehlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 999 kJ / 239 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Erdäpfelgulasch (vegan)
1 godz. 10 min
Erdäpfelpuffer mit Dillsauce (vegan)
30 min
Erdäpfelstrudel mit Kräutermousseline
1 godz. 20 min
Osternest aus Germteig
2h
Grießnockerl (laktosefrei)
40 min
Gemüselaibchen mit Schnittlauchsauce
1h
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 min
Schöberl
20 min
Vegane "Grammel"-Knödel auf Weinkraut
1h 40min
Kirschenstrudel
1 godz. 45 min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45 min
Kardinalschnitten
3h