Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé semi-complet
- 50 g de beurre froid, en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau froide
La farce
- 500 g d'eau
- 500 g d'épinards frais
- 1 oignon, coupé en huit
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- le jus d'un citron jaune (voir "Variante(s)")
- du sel
- du poivre moulu
- 30 g de pignons de pin
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 573 kJ / 137 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Pastilla
2 godz. 20 min
Manaïches au zaatar
2h
Tortilla de patates douces aux épinards
35min
Pâte brisée aux herbes fraîches et cumin XL
10min
Chaussons aux épinards, dip vert
2h 10min
Samoussa aux épinards
1h
Tarte aux champignons et à la mimolette
1 godz. 50 min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30 Min
Fatayer au fromage et menthe
2h
Fatayers aux épinards
2u. 5min
Pizza aux blettes et au citron
25 Std. 50 Min
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
1 godz. 50 min