Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé semi-complet
- 50 g de beurre froid, en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau froide
La farce
- 500 g d'eau
- 500 g d'épinards frais
- 1 oignon, coupé en huit
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- le jus d'un citron jaune (voir "Variante(s)")
- du sel
- du poivre moulu
- 30 g de pignons de pin
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 573 kJ / 137 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
1 Std. 50 Min
Dip de poivron (Mouhamara)
1u.
Zaalouk d’aubergine
45min
Samoussa aux épinards
1u.
Fatayers aux épinards
2 godz. 5 min
Falafels
12h 45min
Miniclafoutis d'aubergine, orge perlé et dip de courgette
12h
Cheesecake salé aux herbes et pistaches
2 godz. 30 min
Spanakopitas à la feta et à l'aneth
1 Std. 15 Min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1 godz. 30 min
Pains pita à l'aubergine, œuf et sauce yaourt
35min
Cromesquis aux pois chiches et coriandre
1 Std. 20 Min