Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé semi-complet
- 50 g de beurre froid, en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau froide
La farce
- 500 g d'eau
- 500 g d'épinards frais
- 1 oignon, coupé en huit
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- le jus d'un citron jaune (voir "Variante(s)")
- du sel
- du poivre moulu
- 30 g de pignons de pin
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 573 kJ / 137 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Tourte à la grecque aux épinards et à la feta
1 Std.
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1 Std. 20 Min
Manaïches au zaatar
2h
Falafels de fèves
1 Std.
Pizza aux blettes et au citron
25h 50min
Pains au zaatar
1 Std. 55 Min
Fatayers aux épinards
2 Std. 5 Min
Rekakats libanais
45min
M'hancha (Escargot aux amandes)
1 Std. 25 Min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Pastilla veggie
1 Std. 15 Min