Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de pecorino au poivre, coupé en dés
- 1240 g d'eau
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 450 g de farine (spécial pizza)
- 65 g d'huile d'olive
- 2 c. à café de sel
- 4 artichauts
- 3 gousses d'ail, pelées, fendues et dégermées
- 2 c. à soupe de mascarpone
- du poivre moulu
- le jus d'un citron jaune
- 200 g de lardons fumés, mis à congeler 1 h
- 1 brin de romarin frais, effeuillé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1802 kJ / 429 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Tempuras de courgette et d'aubergine
45min
Minifocaccias moelleuses
3h 30min
Pitas grecques
2h 55 min
Pesto au basilic
10min
Empanadas au poulet, épinards et raisins secs
1h 15min
Focaccia au romarin
2 Std. 20 Min
Focaccia aux fèves, pancetta et pecorino
2 Std. 10 Min
Fougasse au romarin
3 Std. 25 Min
Pitas libanaises
2 Std. 20 Min
Focaccia italienne
5h 10min
Focaccia des Pouilles
1h 10min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50min