Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de pecorino au poivre, coupé en dés
- 1240 g d'eau
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 450 g de farine (spécial pizza)
- 65 g d'huile d'olive
- 2 c. à café de sel
- 4 artichauts
- 3 gousses d'ail, pelées, fendues et dégermées
- 2 c. à soupe de mascarpone
- du poivre moulu
- le jus d'un citron jaune
- 200 g de lardons fumés, mis à congeler 1 h
- 1 brin de romarin frais, effeuillé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1802 kJ / 429 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Focaccia aux olives
2 Std.
Focaccia italienne
5 Std. 10 Min
Pitas libanaises
2h 20 min
Focaccia au romarin
2h 20 min
Focaccia au thym
3h
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 Std. 15 Min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50 min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3 Std. 20 Min
Focaccia aux oignons
2 Std. 15 Min
Bretzel
1 Std. 10 Min