
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de pecorino au poivre, coupé en dés
- 1240 g d'eau
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 450 g de farine (spécial pizza)
- 65 g d'huile d'olive
- 2 c. à café de sel
- 4 artichauts
- 3 gousses d'ail pelées, fendues et dégermées
- 2 c. à soupe de mascarpone
- du poivre moulu
- le jus d'un citron jaune
- 200 g de lardons fumés mis à congeler 1 h
- 1 brin de romarin frais effeuillé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 429 kcal / 1802 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 47 g
Alternativní recepty
Pissaladière aux oignons rouges
50min
Focaccia au romarin
2hod. 20min
Focaccia des Pouilles
1hod. 10min
Focaccia au thym
3hod.
Focaccia apulienne
2hod. 40min
Focaccia aux olives
2hod.
Focaccia italienne
5hod. 10min
Focaccia au thym et huile d'olive
1hod. 55min
Focaccia aux oignons
2hod. 15min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2hod. 50min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3hod. 15min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1hod. 50min