Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé T65, et un peu pour fariner
- 8 g de sel
- 300 g d'eau
- 200 g d'abricots secs dénoyautés
- 100 g de raisins secs
- 50 g de miel
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 11267 kJ / 2664 kcal
- Protein
- 60 g
- Sacharidy
- 549 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 31 g
- Sodík
- 3269 mg
Alternativní recepty
Petits pains au lait
1h 45min
Pain noir aux graines
2h 45min
Pain aux différents fruits secs
2 Std. 55 Min
Pain de mie aux graines
6h
Pain aux céréales, abricots et figues
2 godz. 15 min
Mon pain de campagne maison
4 godz. 40 min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Pain cocotte seigle et épautre
2sa 40 dk
Pain au yaourt
1h 50min
Pain viking au sésame
3 Std. 10 Min
Pain de campagne en cocotte
2h 10min