Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé T65, et un peu pour fariner
- 8 g de sel
- 300 g d'eau
- 200 g d'abricots secs dénoyautés
- 100 g de raisins secs
- 50 g de miel
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 11267 kJ / 2664 kcal
- Protein
- 60 g
- Sacharidy
- 549 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 31 g
- Sodík
- 3269 mg
Alternativní recepty
Pain d'épeautre aux graines
6h 10 min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Pain énergie aux graines
7h 25 min
Petits pains au lait
1h 45min
Brioche espagnole
2h 45min
Pain noir aux graines
2h 45min
Pain aux différents fruits secs
2h 55min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3 Std. 20 Min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Pain de campagne en cocotte
2h 10min
Pain aux céréales, abricots et figues
2h 15min