Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé T65, et un peu pour fariner
- 8 g de sel
- 300 g d'eau
- 200 g d'abricots secs dénoyautés
- 100 g de raisins secs
- 50 g de miel
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 11267 kJ / 2664 kcal
- Protein
- 60 g
- Sacharidy
- 549 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 31 g
- Sodík
- 3269 mg
Alternativní recepty
Pain aux différents fruits secs
2h 55min
Pain énergie aux graines
7h 25min
Pain brioché à la fleur d'oranger
3 Std. 15 Min
Petits pains au lait
1h 45min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3 Std. 20 Min
Pain coco aux fruits secs
2h 55min
Pain d'épeautre aux graines
6sa 10 dk
Petits pains aux noix
4 godz. 30 min
Pain de campagne en cocotte
2h 10min
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1 Std. 50 Min
Pain aux céréales, abricots et figues
2 Std. 15 Min
Pain cocotte seigle et épautre
2sa 40 dk