Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Canederli
- 100 g di speck a cubetti
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di burro
- 150 g di latte
- 10 g di erba cipollina fresca a pezzettini
- 2 uova
- 200 g di pane raffermo a dadini
- 40 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Goulash
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 800 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi, preferibilmente la spalla
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 100 g di vino rosso
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 cucchiaini di paprika dolce
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 400 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1929 kJ / 461 kcal
- Protein
- 41.5 g
- Sacharidy
- 33.5 g
- Tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Maiale in agrodolce
45 min
Gulash tirolese
1h 30min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 min
Bigoli con ragù di anatra
2h
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Goulash di manzo con gnocchi di pane e cavolo rosso (Bimby Friend)
1u. 40min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Goulash ungherese
1h 45 min
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Spatzle con salmone e zafferano
40 min
Goulash alla birra doppio malto
1 Std. 15 Min
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1 Std.