Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Canederli
- 100 g di speck a cubetti
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di burro
- 150 g di latte
- 10 g di erba cipollina fresca a pezzettini
- 2 uova
- 200 g di pane raffermo a dadini
- 40 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Goulash
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 800 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi, preferibilmente la spalla
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 100 g di vino rosso
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 cucchiaini di paprika dolce
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 400 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1929 kJ / 461 kcal
- Protein
- 41.5 g
- Sacharidy
- 33.5 g
- Tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo con salsa al curry
50min
Canederli al formaggio
1h
Kartoffelsalat
50min
Chili con carne
1h 20 min
Canederli allo speck
2u. 40min
Maiale in agrodolce
45min
Gulash tirolese
1h 30min
Pollo Garam masala con riso basmati (Bimby Friend)
40min
Goulash ungherese
1h 45min
Pollo alla marocchina con cous cous
40min
Goulash alla birra doppio malto
1h 15 min
Menù: Goulash di manzo con gnocchi di pane; mini cheesecake
2h