
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a tocchetti (1 cm circa)
- 80 g di ceci in scatola lessi, ben scolati
- 1 - 2 pizzichi di sale, preferibilmente integrale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di paprika dolce, a piacere
- 40 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2142 kJ / 512 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 27.2 g
- Tuk
- 42.4 g
Alternativní recepty
Formaggio vegano spalmabile alla birra, cumino e paprika
45min
Insalatina con condimento alle noci e piadina alle erbe (per 2 persone)
20min
Sciroppo zenzero e limone
40min
Purè di carciofi e tofu
20min
Crema di avocado al cacao
15min
Zuppa di peperoni rossi e zucchine
55min
Patè di avocado
15min
Salsa al sedano (vegan)
15min
Salsa pomodoro e feta
10min
Salsa di cipolle rosse e mele
40min
Crema di lattuga e menta
35min
Crema di melanzane
50min