Kompatibilní verze
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tortino di zucchine e ricotta
- acqua q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di zucchine a pezzi (2 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 50 g di vino bianco secco
- 120 g di ricotta di pecora
- 3 uova
- 60 g di pangrattato
Pesto di basilico e limone
- 30 g di Parmigiano reggiano
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 15 g di pinoli
- ½ - 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 40 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 70 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1272.8 kJ / 304.2 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Tuk
- 24.6 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Torta di asparagi
1h 10min
Sformatini low carb di ricotta alla curcuma e salmone
35min
Tortini di zucca
1 Std. 20 Min
Sformatini di finocchi
1h 30min
Sformatini di verza e mortadella
1h 30min
Soufflé alla salsiccia e zucca
1h 30min
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1 Std. 20 Min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1h 40min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min