Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi di patate
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di acqua
- 800 g di patate farinose, pelate e a fette (0.5 cm)
- 300 - 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
Pesto di sedano e erbe aromatiche
- 100 g di sedano a pezzi con le foglie
- 20 g di menta fresca
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di mandorle
- 1 spicchio di aglio
- 2 pizzichi di sale
- 130 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2667.3 kJ / 637.5 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 71.5 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 79.8 mg
Alternativní recepty
Crêpes di carote con salsa al pomodoro
1u.
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35min
Tagliatelle di farro al pesto di avocado
1u.
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1h 40min
Spaghetti di zucchine con salsa alle olive e menta
30min
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35min
Mostarda di mele
1u.
Budino mela e carruba (senza zucchero)
3u. 40min
Lasagne agli spinaci, pomodori e formaggio
2u. 45min
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30min
Pesto di nocciole
10min
Pesto di prezzemolo
10min