Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, lavati e interi
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- ½ spicchio di aglio senz'anima (volitelně)
- 300 g di carne di manzo lessa avanzante
- 50 g di salsiccia cruda, senza pelle
- 50 g di pane raffermo, ammollato nel latte per 10 minuti e ben strizzato
- 2 uova
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 30 g di pangrattato + q.b.
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Sacharidy
- 11.4 g
- Tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello tonnato
2 Std. 45 Min
Ossobuco alla milanese
1ωρ. 10 λεπτ.
Cestino di pomodoro ripieno
1ωρ. 10 λεπτ.
Pisarei e faśö
35min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Vitello tonnato
25h 30 min
Polenta e bruscitti
2h 20min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Mondeghili
40 Min
Cassoeula
1ωρ. 25 λεπτ.
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30 min
Pizzoccheri
50min