Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Gruviera a pezzi (3 cm)
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di latte intero
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- burro q.b.
-
320
g di piselli freschi
nebo 320 g di piselli surgelati - 2 uova
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1072.4 kJ / 256.3 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 19.1 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 118 mg
Alternativní recepty
Sformatini ai porri
55min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 godz. 15 min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10min
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 godz. 20 min
Sformatini di finocchi
1h 30min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Tortino di fagiolini e patate
1h 30min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 godz. 15 min
Flan di carote
50min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min