Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 10 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
- 1 uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 707 kJ / 169 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 26.2 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Panini all'olio
3sa 10 dk
Panini al latte ripieni di crema alla vaniglia
40min
Pane al semolino
4 Std.
Panini al curry e ricotta
2 godz. 35 min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 Std.
Pane pugliese
29h 20min
Pain aux raisins
4 godz. 30 min
Baguette
4 Std.
Pagnotte turche
2 godz. 20 min
Rosette
5 Std. 20 Min
Ciabattine veloci
3sa 10 dk
Brioche francese al burro
5sa 40 dk