Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ganache alla crema di nocciole
- 30 - 50 g di zucchero
- 50 g di nocciole tostate
- 10 g di latte in polvere
- 150 g di cioccolato al latte a pezzi
Cioccolato temperato
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 609.3 kJ / 145.6 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 14.8 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 26.3 mg
Alternativní recepty
Torta di albumi al cioccolato
50 Min
Crostata albicocca e cioccolato fondente
6h
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 godz. 30 min
Il tiramisù (senza glutine) di Damiano Carrara
5h
Gelato alla cannella con gelèe al vino rosso
16h 30min
Gelato fiordilatte
10 Std. 30 Min
Cioccolatini alla nocciola
2 Std. 20 Min
Uova di cioccolato pasquali
2 Std. 30 Min
Sandwich con crema alla vaniglia
2 Std.
Torta pacchetto regalo
4h 30min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 Std. 30 Min