Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ganache alla crema di nocciole
- 30 - 50 g di zucchero
- 50 g di nocciole tostate
- 10 g di latte in polvere
- 150 g di cioccolato al latte a pezzi
Cioccolato temperato
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 609.3 kJ / 145.6 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 14.8 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 26.3 mg
Alternativní recepty
Biscotti ciok
3 Std.
Biscotti sacher
2h
Cioccolatini alla nocciola
2 godz. 20 min
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Bon bon ripieni di gianduia
1h 30min
Semifreddo al cioccolato (per 1 persona)
3h 20min
Copertura di cioccolato all'olio
15min
Nocciole tartufate
1 Std. 10 Min
Cream tart a cuore (di LuCake)
10u. 20min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Cioccolato temperato
15min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3 Std. 15 Min