Kompatibilní verze
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mousse al cioccolato bianco
- 340 g di cioccolato bianco a pezzi
- 150 g di latte intero
- 1 pizzico di sale
- 8 g di gelatina in fogli ammollata in 40 g di acqua fredda
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 100 g di lamponi + q.b. per servire
- pandoro
Glassa a specchio
- 75 g di acqua
- 140 g di zucchero
-
140
g di glucosio
nebo 140 g di miele - 13 g di gelatina in fogli ammollata in 50 g di acqua fredda
- colorante alimentare rosso in gel q.b.
- 100 g di latte condensato
Terminare la preparazione
- 50 g di cioccolato fuso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2146.1 kJ / 512.7 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 70.7 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 59.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta choux
2 godz.
Dacquoise ai lamponi
3h
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11h
Mini bavaresi alle more
4h 30min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Cream tart
4 godz.
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30min
Ganache al cioccolato
12 godz. 20 min
Cream tart a cuore (di LuCake)
10h 20min
Crema diplomatica
30 min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min