Kompatibilní verze
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mousse al cioccolato bianco
- 340 g di cioccolato bianco a pezzi
- 150 g di latte intero
- 1 pizzico di sale
- 8 g di gelatina in fogli ammollata in 40 g di acqua fredda
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 100 g di lamponi + q.b. per servire
- pandoro
Glassa a specchio
- 75 g di acqua
- 140 g di zucchero
-
140
g di glucosio
nebo 140 g di miele - 13 g di gelatina in fogli ammollata in 50 g di acqua fredda
- colorante alimentare rosso in gel q.b.
- 100 g di latte condensato
Terminare la preparazione
- 50 g di cioccolato fuso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2146.1 kJ / 512.7 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 70.7 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 59.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema al caramello salato
1h 10min
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Mousse al pistacchio (TM6)
3h
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min
Ganache al cioccolato bianco
12 Std. 20 Min
Pasta di zucchero
1h 10min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 Std.
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Profiterole bianco
3h 15min
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Cream tart a cuore (di LuCake)
10h 20min