Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 130 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 1 uovo
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Crema pasticcera ai pinoli
- 2 limoni, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di zucchero
- 30 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di pinoli
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2806.2 kJ / 670.7 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Sacharidy
- 89.8 g
- Tuk
- 30.4 g
- Nasycený tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 68 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mezzelune alle mandorle, noci e vaniglia
1h 50min
Girelle al Rum e arancia
7 Std. 30 Min
Diplomatica
3 Std. 30 Min
Cappelli della befana
2 Std.
Torta della nonna
1h 30min
Mandorle al cioccolato
3h 35min
Tiramisù allo zabaione
7h
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1h 30min
Focaccia di semola
6 Std. 40 Min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min
Tronchetto al tiramisù
4 Std.
Torta cremosa al limone
2 Std. 30 Min