Kompatibilní verze
Mini charlotte al pepe rosa, con crema al cioccolato, lamponi e karkadé
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bagna al karkadé e coulis di lamponi e Prosecco
- 200 g di acqua
- 5 g di fiori di ibisco secchi
- 80 g di lamponi freschi
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 30 g di zucchero
- 20 g di Prosecco
Pasta biscotto
- 84 g di zucchero
- 90 g di albumi
- 60 g di tuorli
- 84 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di pepe rosa macinato
Crema al cacao
- 65 g di panna (min. 30% di grassi)
- 65 g di mascarpone
- 30 g di zucchero a velo
- 25 g di formaggio fresco spalmabile
- 5 g di cacao amaro in polvere
Terminare la preparazione
- 30 lamponi freschi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3711 kJ / 888 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 107.5 g
- Tuk
- 40.5 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Latte condensato
1h
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min
Crostata con curd al limone e té nero (vegan)
1 Std. 30 Min
Cioccolato temperato
15min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Éclair fragole e cioccolato bianco
12h
Dacquoise ai lamponi
3 Std.
Tartellette al cioccolato bianco e frutti di bosco
27 Std.
Cupcake alla vaniglia
1 Std. 30 Min
Muffin ad alberello natalizio
1 godz. 20 min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h