Kompatibilní verze
Mini charlotte al pepe rosa, con crema al cioccolato, lamponi e karkadé
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bagna al karkadé e coulis di lamponi e Prosecco
- 200 g di acqua
- 5 g di fiori di ibisco secchi
- 80 g di lamponi freschi
- 20 g di Prosecco
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 30 g di zucchero
Pasta biscotto
- 90 g di albumi
- 84 g di zucchero
- 60 g di tuorli
- 84 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di pepe rosa macinato
Crema al cacao
- 65 g di panna (min. 30% di grassi)
- 65 g di mascarpone
- 25 g di formaggio fresco spalmabile
- 30 g di zucchero a velo
- 5 g di cacao amaro in polvere
Terminare la preparazione
- 30 lamponi freschi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3711 kJ / 888 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 107.5 g
- Tuk
- 40.5 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Mini capresi con gelée al pomodoro
1h 30min
Falling Leaves (senza glutine, senza lattosio) di Damiano Carrara
15 godz.
Tartellette cioccolato e marshmallow
3h
Coppa Champagne e frutti rossi al mascarpone
3u. 40min
Torta natalizia
3 Std. 25 Min
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4h
Torta pan di zenzero e cioccolato
1h 40min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Crostata ai 3 cioccolati (senza glutine) di Damiano Carrara
4h
Cupcake al cioccolato con ganache alle fragole
3 Std. 25 Min
Tortini cioccolato e lamponi con glassa al burro
1h
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5h