Kompatibilní verze
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ganache al pistacchio
- 25 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 12 g di zucchero
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
Frolla montata
- 200 g di farina tipo 0
- 50 g di nocciole sgusciate e spellate
- 40 g di fecola di patate
- 140 g di burro a pezzi
- 100 g di zucchero
- 5 g di estratto di vaniglia naturale
- 2 uova
- 8 g di cacao amaro in polvere
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 525.6 kJ / 125.6 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 7.6 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 40.5 mg
Alternativní recepty
Biscotti di frolla montata al cacao e habanero orange
1h
Cruffin (TM6)
4h 30min
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2h 30min
Cupolette al limone
9h
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Financier alla nocciola con ganache fondente (senza glutine) di Damiano Carrara
2 Std.
Pasta biscotto
1h
Fiocchi di neve
5h
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5h
Cream tart a cuore (di LuCake)
10h 20min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h