Boloňské ragú

Boloňské ragú

4.7 170 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 15min.
6 porcí

Suroviny

  • 60 gramů anglické slaniny na kousky
    60 gramů sušené šunky, na kousky
  • 40 gramů řapíkatého celeru na kousky
  • 40 - 50 gramů mrkve (1 mrkev), na kousky
  • 75 - 90 gramů cibule (1 cibule), napůl
  • 15 gramů extra panenského olivového oleje
  • 15 gramů másla
  • 200 gramů směsi vepřového a hovězího mletého masa
  • 35 gramů suchého bílého vína
    35 gramů červeného vína
  • 125 gramů konzervovaných rajčat
  • 35 gramů vody vlažné
  • 1 bobkový list, sušený
  • 15 gramů rajčatového protlaku
  • ½ čajové lžičky soli
  • 50 gramů mléka (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 20.17 g
Kalorie 1034 kJ / 247 kcal
Tuk 16.28 g
Vláknina 1.42 g
Sacharidy 5.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...