Zařízení & příslušenství
Boloňské ragú
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 15min.
6 porcí
Suroviny
-
60 gramů sušené šunky, na kousky60 gramů anglické slaniny na kousky
-
40 gramů řapíkatého celeru na kousky
-
40 - 50 gramů mrkve (1 mrkev), na kousky
-
75 - 90 gramů cibule (1 cibule), napůl
-
15 gramů extra panenského olivového oleje
-
15 gramů másla
-
200 gramů směsi vepřového a hovězího mletého masa
-
35 gramů červeného vína35 gramů suchého bílého vína
-
125 gramů konzervovaných rajčat
-
35 gramů vody vlažné
-
1 bobkový list, sušený
-
15 gramů rajčatového protlaku
-
½ čajové lžičky soli
-
50 gramů mléka (volitelně)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
20.17 g
Kalorie
1034 kJ /
247 kcal
Tuk
16.28 g
Vláknina
1.42 g
Sacharidy
5.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Letem světem s Thermomixem®
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Banana bread
1hod.
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
1hod.
Trhané vepřové maso
4hod. 5min.
Hovězí Stroganoff
35min.
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1hod. 5min.
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45min.
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1hod. 15min.
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35min.
Pomalu vařené chilli con carne
5hod. 5min.
Zapečená rýže s mletým hovězím masem
1hod.
Boloňské špagety
30min.
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1hod.