
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
60
gramů anglické slaniny na kousky
nebo 60 gramů sušené šunky na kousky - 40 gramů řapíkatého celeru na kousky
- 40 - 50 gramů mrkve (1 mrkev), na kousky
- 75 - 90 gramů cibule (1 cibule), napůl
- 15 gramů extra panenského olivového oleje
- 15 gramů másla
- 200 gramů směsi vepřového a hovězího mletého masa
-
35
gramů suchého bílého vína
nebo 35 gramů červeného vína - 125 gramů konzervovaných rajčat
- 35 gramů vody vlažné
- 1 bobkový list, sušený
- 15 gramů rajčatového protlaku
- ½ čajové lžičky soli
- 50 gramů mléka (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 247 kcal / 1034 kJ
- Protein
- 20.17 g
- Tuk
- 16.28 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Vláknina
- 1.42 g
Alternativní recepty
Omáčka arrabbiata
40 Min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1 Std. 30 Min
Omáčka puttanesca
45 Min
Hovězí Stroganoff
35 Min
Turecká nevěstina polévka
50 Min
Kuře s těstovinami orzo a pestem
30 Min
Pomalu vařené chilli con carne
5 Std. 5 Min
Masové kuličky s rajskou omáčkou
45 Min
Zapečená rýže s mletým hovězím masem
1 Std.
Tomatová polévka s bazalkovým pestem
45 Min
Guláš z vepřové panenky
40 Min
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1 Std.