Zařízení & příslušenství
Dušený špenát
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů cibule napůl
-
3 stroužky česneku
-
25 gramů másla
-
450 gramů špenátových listů mražených, na kousky
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
2 špetky soli
-
200 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku200 gramů zakysané smetany
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
4.6 g
Kalorie
646 kJ /
154 kcal
Tuk
13.1 g
Vláknina
2.6 g
Sacharidy
3.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Moravské zelí
25min.
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25min.
Čočka na kyselo
2hod. 55min.
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40min.
Česneková polévka
20min.
Bramboračka se sušenými houbami
30min.
Fazolová polévka s klobásou
35min.
Dušená mrkev
20min.
Čočková polévka
1hod. 35min.
Bramborový guláš s párkem
40min.
Zelňačka
25min.
Koprová omáčka
20min.