Zařízení & příslušenství
Dušený špenát
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů cibule napůl
-
3 stroužky česneku
-
25 gramů másla
-
450 gramů špenátových listů mražených, na kousky
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
2 špetky soli
-
200 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku200 gramů zakysané smetany
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
4.6 g
Kalorie
646 kJ /
154 kcal
Tuk
13.1 g
Vláknina
2.6 g
Sacharidy
3.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min.
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25min.
Čočka na kyselo
2hod. 55min.
Lečo
45min.
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13hod. 30min.
Moravské zelí
25min.
Koprová polévka
20min.
Čočková polévka
1hod. 35min.
Sekaná s bramborami
1hod.
Koprová omáčka
20min.
Rajská omáčka
30min.
Dušená mrkev
20min.