
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di lievito di birra fresco
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 300 g di farina di segale
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 1 pizzico di fieno greco
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 418 kcal / 1749 kJ
- Protein
- 12.5 g
- Tuk
- 7.7 g
- Sacharidy
- 74.7 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane contadino
19hod.
Crostata di pere senza glutine con gorgonzola e noci
Žádné hodnocení
Pane al latte
2hod. 20min
Frittelline all'aglio selvatico con crema alle erbe
40min
Cjalsons
1hod. 30min
Pita
4hod.
Zuppa di muscoli
45min
Pane ebraico (Challah)
3hod. 30min
Filoncini alla cipolla
3hod. 50min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3hod. 35min
Parker Rolls (panini soffici)
3hod.
Polka (pane francese)
5hod.