Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di lievito di birra fresco
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 300 g di farina di segale
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 1 pizzico di fieno greco
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1749 kJ / 418 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 74.7 g
- Tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Pane all'orzo
2 godz. 45 min
Condimento al Gorgonzola alla maniera Usa
10min
Pane australiano con burro dolce
45min
Salsa al cren
120 Std. 10 Min
Pane ebraico (Challah)
3 Std. 30 Min
Crostello
4h
Corona di pane sfogliato ai cereali
6 Std. 10 Min
Pane al curry e paprika
4h 50min
Cheesecake polacca
1h 30min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 Std.