Roggenbrot (pane austriaco)

Roggenbrot (pane austriaco)

4.8 24 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 30min.
6 porzioni

Suroviny

  • 300 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 150 g di farina tipo 0
  • 350 g di farina di segale
  • 15 g di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 10.4 g
Kalorie 1364 kJ / 326 kcal
Tuk 4.4 g
Vláknina 5.4 g
Sacharidy 61.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...