
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 0
- 350 g di farina di segale
- 15 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 326 kcal / 1364 kJ
- Protein
- 10.4 g
- Tuk
- 4.4 g
- Sacharidy
- 61.2 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane integrale al vapore
2hod.
Pane integrale in cassetta
4hod.
Pane di segale
3hod. 20min
Pane integrale con muesli
4hod.
Pane all'orzo
2hod. 45min
Pan brioche integrale
21hod. 45min
Pagnotte turche
2hod. 20min
Pane ebraico (Challah)
3hod. 30min
Pane alle erbe aromatiche
1hod. 30min
Pagnotta al rosmarino
3hod. 30min
Pane ai cereali con i semi
3hod. 10min
Pane integrale ai semi vari
4hod. 10min