Zařízení & příslušenství
Roggenbrot (pane austriaco)
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 30min.
6 porzioni
Suroviny
-
300 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco
-
150 g di farina tipo 0
-
350 g di farina di segale
-
15 g di sale
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Protein
10.4 g
Kalorie
1364 kJ /
326 kcal
Tuk
4.4 g
Vláknina
5.4 g
Sacharidy
61.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Il giro del mondo
10 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Pane rustico ai semi
1hod. 30min.
Pane ai semi misti
5hod. 20min.
Panini venostani
3hod.
Pani alla segale
2hod. 40min.
Pane ebraico (Challah)
3hod. 30min.
Pane di segale
3hod. 20min.
Panini di segale
12hod.
Pagnotta di farro e semi di zucca
4hod.
Pane integrale ai semi vari
4hod. 10min.
Pane di avena con semi di zucca
3hod. 50min.
Pane integrale in cassetta
4hod.
Pane ai cereali con i semi
3hod. 10min.