Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 0
- 350 g di farina di segale
- 15 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1364 kJ / 326 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 61.2 g
- Tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane di segale
3h 20min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Pane ebraico (Challah)
3sa 30 dk
Panini di segale
12 godz.
Pagnotte turche
2 godz. 20 min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane dolce alla frutta
2 godz. 55 min
Pani alla segale
2 godz. 40 min
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5 Std.
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min