Crostata di mais e anacardi con albicocche (senza glutine)

Crostata di mais e anacardi con albicocche (senza glutine)

4.3 3 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 50min.
8 porzioni

Suroviny

Frolla senza glutine
  • 50 g di anacardi non salati
  • 100 g di riso
  • 100 g di farina di mais
  • 100 g di zucchero
  • 100 g di burro a pezzi
  • 2 uova medie
  • 50 g di amido di mais
Terminare la preparazione
  • 50 g di zucchero di canna
  • 600 g di albicocche fresche, snocciolate e tagliate a metà
  • gelato alla crema a piacere

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 20.7 mg
Protein 4.9 g
Kalorie 1482.5 kJ / 354.4 kcal
Tuk 14.9 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 6.5 g
Sacharidy 53.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...