Kompatibilní verze
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 120 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di spinaci freschi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cipolla in quarti (100 g circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- farina tipo 00 q.b.
Terminare la preparazione
- 40 g di burro
- 1 cucchiaio di semi di papavero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2052.8 kJ / 490.7 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 44.3 g
- Tuk
- 26.5 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spatzle agli spinaci
1 godz.
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min
Gnocchi di patate
1h 30min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5 min
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55min
Spatzle verdi alla carbonara
1 godz.
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 min
Spatzle con salmone e zafferano
40min
Pizzoccheri
50min