Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)

Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)

4.5 6 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 30min.
6 porzioni

Suroviny

Ripieno
  • 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 500 g di spinaci freschi
  • 1 cipolla in quarti (100 g circa)
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di ricotta fresca sgocciolata dal siero
Pasta fresca
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 3 uova
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 40 g di burro
  • 1 cucchiaio di semi di papavero

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 23 g
Kalorie 2052.8 kJ / 490.7 kcal
Tuk 26.5 g
Vláknina 3.3 g
Sacharidy 44.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...