Kompatibilní verze
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di spinaci freschi
- 1 cipolla in quarti (100 g circa)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 40 g di burro
- 1 cucchiaio di semi di papavero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2052.8 kJ / 490.7 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 44.3 g
- Tuk
- 26.5 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Casunziei all'ampezzana
1h 30min
Salsa bolzanina
15min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Gnocchi di patate
1h 30min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Tortelli di zucca mantovani
2hod. 30min
Cjalsons
1h 30min
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50 Min